Rekond i Kalmar

Välkommen till Karlshamns Rekondmästare!

Vi erbjuder professionell biltvätt och rekonditionering av de flesta fordon som båt, husvagn, traktor m.m. Vare sig du vill tvätta din bil eller lämna in den på rekond så garanterar vi att du kommer bli nöjd. I vårt breda tjänsteutbud hittar du också motortvätt, vax- och teflonbehandlingar samt asfaltsborttagning – för en ren bil med ett slitstarkt ytskikt.

 

Behöver din bil fräschas upp?

Vårdar du din bil så förebygger du inte bara slitage, du förlänger dessutom bilens livslängd och får dubbla körglädjen tillbaka. Vänd dig till oss för ett smidigt rekond- eller tvättpaket så tar vi hand om resten! I vår moderna anläggning får du effektiv service där materialval, avfettning och utrustning är noggrant utvalda för resultat i absolut toppklass. Med vår helrekond får du bl.a. in- och utvändig tvätt, polering och vaxning, samt den där oslagbara ”ny bil”-känslan på köpet. Målet är att du ska bli nöjd och att allt ska skina när vi lämnar över bilen till dig.

Genom att använda detta formulär accepterar du att Karlshamns Rekondmästare lagrar och hanterar dina uppgifter.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till dig som kund/besökare.

Rekond i Kalmar

Karlshamns Rekondmästare sätter alltid dig som kund i fokus. Och med över 10 års erfarenhet är vi vad vi heter. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor, vi hjälper dig gärna!

 

Våra populäraste erbjudanden

Handtvätt för 99 kr
(utvändig handtvätt, mattvätt, torkning, rengöring mellan dörrkanter)

Heltvätt för 199 kr
(utvändig handtvätt, torkning, dammsugning, interiördetaljer, fönsterputs, rengöring mellan dörrkanter)

Supertvätt utvändig 299 kr
(handtvätt, mattvätt, flytvax, rengöring mellan dörrkanter, asfaltsborttagning)

 

Med en rekond från oss optimerar du bilens prestanda och utseende

Beställer du en rekond ingår utvändig rengöring, polering och vaxning. Du kan också välja mellan många olika separata behandlingar som tvätt av mattor, PPS lackskyddsbehandling, underspolning och rengöring av interiördetaljer i kupén. Vi har behandlingar för alla behov och smaker vilket gör att du får förstklassig bilvård som är anpassad efter just dina önskemål. Våra medarbetare brinner för yrket och är måna om att du som kund ska få en bra magkänsla efter att du har lämnat ditt fordon hos oss. Vid ditt återbesök får du en fantastiskt fräsch och ren bil, som dessutom har ökat i andrahandsvärde!

 

Våra tjänster

Rekond - Karlshamns Rekondmästare

Rekond

Biltvätt - Karlshamns Rekondmästare

Biltvätt

Motortvätt - Karlshamns Rekondmästare

Motortvätt

Asfaltsborttagning - Karlshamns Rekondmästare

Asfaltsborttagning

Vax - teflonbehandlingar - Karlshamns Rekondmästare

Vax - teflonbehandlingar

Kontakta oss idag så hjälper vi dig!

Kontakta oss

Med en rekond från oss optimerar du bilens prestanda och utseende

Vi använder oss av PPS tekniken. PPS är en tvåkomponents teflonbehandling som ger ett långvarigt skydd och ökar lystern i lacken, samt tål avfettning. Produkten ger en vatten- och smutsavvisande yta och är mycket lättskött. PPS är världens enda patenterade lackskydd genom den unika bindningen av teflonet till lacken genom jonbildning. Ett intyg på 6 års garanti medföljer.

Genom att tvätta bilen med jämna mellanrum och inte låta smutsen tränga in i lacken fördröjer du rostskador,
och får en mer välmående bil. Låt din bil gå på spa hos oss.

Välkommen till Karlshamns Rekondmästare!